Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Echipament poliuretani de inalta presiune HT
Brand
HT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Seria de mașini de înaltă presiune cu dublă injecție de spumă reprezintă modelul de vârf al liniei de echipamente.

Compactivitate, versatilitate, design exclusiv si usurința de utilizare sunt doar câteva din multele caracteristici care fac din seria HT o alegere ideala pentru orice tip de cerință legată de injecția de spumă.

Grija deosebită în stadiul de planificare, împreună cu selectarea numai a componentelor de cea mai bună calitate fac din seria HT un echipament durabil și foarte fiabil. Este produsă în multe modele standard cu diferite capacități și, în funcție de cerințe, poate fi echipat cu capetele de amestecare seria EPL sau seria EPDR. Datorită compactivității sale, acest echipament poate fi poziționat cu ușurință și, la nevoie, poate fi relocat la fel. În mod normal isocianatul se întărește în prezența umidității.

Acest lucru a dus la poziționarea pompelor de catre proiectanți în rezervoarele de zi, întotdeauna scufundate în lichidul pe care îl utilizeaza. Această soluție a dus la eliminarea pericolului de scurgere și a redus dramatic întreținerea și curățarea de rutină care ar fi fost necesare.

Acest lucru garantează, de asemenea, că eficiența acestor pompe este întotdeauna atinsă, iar posibilitatea indisponibilității este mult redusă.
Din Gura in Gura